Kaikki käyttäjästä MyDogBox

MyDogBox on jännittävä tilauslaatikko koirille. Tavoitteenamme on tehdä koirista onnellisia! Pyrimme yllättämään kuukausittaisella laatikolla, jossa sekoitamme koiran leluja, koiran karkkeja, koiranruoan maistelua ja paljon muita koiratarvikkeita. Tavoitteenamme on, että saat jokaiseen kuukausilaatikkoon aina jotain hyvää, jotain hauskaa ja jotain käytännöllistä vuodenaikaksi. Yritämme aina löytää täysin ainutlaatuisen valikoiman koiriasioita, jotka tekevät sekä koiran että kotiäiti / matematiikan onnelliseksi. Lähinnä nämä tuotteet tulevat pohjoismaisilta toimittajilta, jotta voidaan ylläpitää korkeaa mahdollista laatua ja minimoida pitkät lähetykset. Pyrimme aina siihen, että MyDogboxin sisältö on korkealaatuista mahdollista ja kaikki tuotteet ovat omien koiriemme testaamia.

Jokainen MyDogBox sisältää 5 – 6 erittäin hienoa koiratuotetta – kaikkea koiran leluista ja innovatiivisista välineistä luonnollisiin herkkuihin, koiran luihin, hygieniatuotteisiin ja huolellisesti valittuihin koiran välipalloihin. Jokainen tuote on ainutlaatuinen kaikesta, mitä me koskaan toimitamme tulevassa MyDogBox-tuotteessa.

Vietämme paljon ajattelutyötä, tutkimusta ja aikaa jokaisen MyDogBoxin luomiseen. Valitsemalla vain korkealaatuiset toimittajat, jotka käyttävät tuotteissaan parhaita ainesosia, oman koiran tapojen tarkkailuun leluja testattaessa. Olemme todella ylpeitä laatikoistamme, koska tiedämme, että jokainen tuote on jotain mitä olemme nähneet koiridemme nauttivan, mutta hyötyvät myös sekä terveydestä että kehityksestä. Ja se on tavoitteemme, tehdä koirista onnellinen ja terve.

Ensimmäisellä sivulla voit valita koiran koon ja tilauslomakkeen. Voit valita kuukausittaisen tilauksen tai kertaluonteisen oston. Luo tili ja kirjoita toimitusosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja joitain tietoja koirastasi. Sitten olet valmis! Käytämme suoraa maksua Stripen kautta kortilla (Visa & MasterCard), joten uloskirjautuminen on erittäin sujuvaa ja turvallista. Jos olet kokeillut MyDogBoxia aiemmin, vinkki on valita pidempi tilauksen pituus, niin laatikkohinta on alempi. Tilauksesi kestää valitsemasi ajankohtana.

Lähetämme MyDogBox-tiedostosi joka toinen päivä. Jos ilmoittautut ennen kunkin kuukauden 15. päivää, saat MyDogBox-laitteen samassa kuussa! Jos rekisteröidyt 15. päivän jälkeen, saat ensimmäisen MyDogBox-tiedostosi ensi kuussa – ja lupaamme sen olevan odottamisen arvoinen! Toimitusaika on noin 3-5 päivää. Täällä voit lukea käyttöehdoista.

Meillä on erittäin korkeat vaatimukset kaikille laatikoille valitsemillemme syötäville tuotteille. Emme koskaan lähettäisi tuotteita, joita emme itse antaisi omille erittäin hemmoteltuille koirillemme.

Emme sisällä glyseriiniä, vehnää, gluteenia, soijaa, maissia ja täyteaineettomia aina kun mahdollista. Pyrimme yhden ainesosan tuotteisiin.

Kun kyse on leluista, hoitotuotteista ja hygieniatuotteista, yritämme aina saada ne ensisijaisesti pohjoismaisilta toimittajilta. Mutta joskus toimitamme poikkeuksellisilla ja turvallisilla tuotteilla, jotka partiolaiset ovat löytäneet Pohjoismaiden ulkopuolelta. Joten vaikka se ei ole usein, teemme joskus poikkeuksia. Varmistamme aina, että kaikki MyDogBox-tuotteeseen sisältyvä on korkealaatuista ja omien koiridemme suojaamaa ja testaamaa.

Valitettavasti emme pysty tällä hetkellä tarjoamaan erityisesti sovitettuja laatikoita. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse, contact@mydogbox.com koiran tarpeista, mutta yritämme parhaamme mukaan vastata koiran tarpeisiin. Onneksi jokaisessa MyDogBox-tuotteessa on paljon tuotteita, joista koirasi voi nauttia, vaikka sen on annettava osa syötävistä herkuistaan ​​muille koiran ystäville! Etsimme aina tuotteita, joista herkät allergiset koirat voivat nauttia.

Oletko vastaanottanut viallisen tuotteen? Ota yhteyttä sähköpostitse ja liitä kuva tuotteesta, niin lähetämme tietysti uuden! Haluamme, että sekä sinä että koirasi olette onnellinen ja tyytyväinen MyDogBoxiin ja etsimme innokkaasti ratkaisua kanssanne. Lähetä sähköpostia osoitteeseen contact@mydogbox.com

Ei, pidämme yllätyksiä! Mutta haluamme ehdottomasti tietää, milloin koirallasi on ehdotuksia! Transkriboi koiran pyynnöt ja harkitsemme heidän ideoitaan tulevia laatikoita varten.

Tavallisella kuukausitilauksella tai kahden kuukauden tilauslaatikolla ei ole sitovaa aikaa. Peruuta ennen kuukauden 15. päivää, ja tilaus päättyy.

Laatikot, joissa tilauspituus on pidempi, on peruutettava ennen 15. kuukautta ennen viimeistä laatikkoa.

Kuinka peruuttaa tilauksesi:
Peruutus tapahtuu kirjautumalla sisään tiliisi, napsauttamalla vasemmassa kulmassa ‘Oma tili’, valitsemalla tilauksesi ja sitten ‘Peruuta tilaus’. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen contact@mydogbox.com ja me autamme sinua.

Lahjat ja Kupongit

Tietysti! Se on täydellinen lahja kaikille koiran omistajille! Voit valita kertaluonteisen ruudun aloitusnäytössä tai napsauttaa valikon kertaluonteista ruutua. Laatikko lähetetään yleensä kunkin kuukauden 2. päivänä, mutta jos tarvitset sitä aikaisemmin, ota meihin yhteyttä osoitteessa contact@mydogbox.com ja lähetämme sen 3 päivän kuluessa.

Kertakäyttöisiä laatikoita ei uusita automaattisesti.

MyDogBox on täydellinen lahja tai joululahja jokaiselle, joka rakastaa koiraansa! Ehkä sinulla on perheessäsi joku, ystäväsi, tyttöystäväsi, poikaystävä, kollega tai miksi et naapurisi? Anna tilaus tai aloita kertaluonteisella laatikolla.

Maksuongelmat

Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään Oma tili -sivulle

MyDogBox on tilauspalvelu, joka uusiutuu automaattisesti
ja maksu vähennetään kuukausittain, kunnes päätät lopettaa oman
tilaus. Meillä ei ole sitovaa aikaa kuukausittaiselle laatikollemme
kuukaudessa, mutta tilauksen lopettaminen edellyttää, että tilausta ei uusita
viimeistään kuukauden 15 päivänä ennen seuraavaa laatikkoa lähettämistä varten ensimmäisen.

Jos sinulla on 6 tai 12 kuukauden tilauksesi ja haluat peruuttaa
Jos teet tämän viimeistään 15. kuukautena viimeisessä ruudussa, muuten uusit
tilaus.

Voit kirjautua sisään Oma tili -tilaan ja napsauttaa “Tilaukset” päivittääksesi tai peruuttaaksesi tilauksesi milloin tahansa. Voit myös lukea lisää peruuttamisesta ja automaattisesta uusimisesta käyttöehdoistamme.

Voit maksaa kortilla (Visa tai MasterCard). Käytämme Stripeä, joka on yksi isännän suurimmista maksuratkaisujen tarjoajista.

Sinulta veloitetaan ensimmäisestä laatikosta heti, kun olet rekisteröitynyt ensimmäistä kertaa, mutta sen jälkeen kunkin kuukauden 1. päivä.

Tilauksesi uusitaan automaattisesti (jos et halua peruuttaa ennen 15. päivää, kuukausitilaus on voimassa tai kuukautta ennen uusimista 6 ja 12 kuukauden tilauksille) ja uusinta veloitetaan pankkikortiltasi kuukauden 1. päivänä. Jos maksamisessa on ongelmia, ota meihin yhteyttä osoitteessa contact@mydogbox.com

Kun teet tilauksen ensimmäistä kertaa, tilisi luodaan automaattisesti.
Kirjaudu sisään sivuillesi napsauttamalla “Oma tili”

Jos kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, sinun on ensin luotava salasana. Voit tehdä tämän napsauttamalla ”Ensimmäinen sisäänkirjautumisen yhteydessä? / Unohditko salasanasi?”
Kirjoita sähköpostiosoitteesi.

Saat nyt sähköpostin linkillä, jolla voit luoda salasanasi. Jos et ole saanut sähköpostia 10 minuutin sisällä, tarkista roskapostikansiosi.

Toimituskysymykset

Lähetämme MyDogBox-tiedostosi jokaisen kuukauden 2. päivänä (jos toinen on loma, laatikko lähetetään seuraavana arkipäivänä). Jos olet ilmoittautunut ennen kuukauden 15. päivää, saat MyDogBox -laitteesi saman kuukauden ja seuraava kuukausi lähetetään toisen kuukauden kuluttua. Jos rekisteröidyt 15. päivän jälkeen, saat ensimmäisen MyDogBox-tiedostosi ensi kuussa – ja lupaamme sen olevan odottamisen arvoinen! Toimitusaika on noin 3-5 päivää.

Olemme pahoillamme kuullessani, että MyDogBox -laitteesi sai vähän bang! Ota yhteyttä osoitteeseen contact@mydogbox.com ja lähetä kuva vahingoittuneista tuotteista, joten lähetämme uusia, jos meillä on tai löydämme hyvän ratkaisun.

Paketit, joita ei ole noudettu neljäntoista (14) päivän kuluessa, palautetaan MyDogBoxiin. Jos haluat, että laatikko toimitetaan uudelleen, se maksaa 299 SEK kruunua toimituskulut.

Ratkaisemattomat paketit eivät kuulu peruuttamisoikeuden piiriin.

Kyllä, voit muuttaa osoitteesi. Voit tehdä tämän kohdassa “Oma tili” ja päivittää muutettavat tiedot. HUOM! Tämä on tehtävä ennen kuukauden 15. päivää. Lisätietoja sähköpostitse osoitteeseen contact@mydogbox.com

Koirien turvakoteille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille

Olemme kiinnostuneita työskentelemään kaikkien pelastus-, voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden tai organisaatioiden kanssa, jotka auttavat muuttamaan tarpeessa olevien koirien elämää. Jos sinulla on organisaatiota, joka suosittelee tukea, olemme aina avoimia ehdotuksille.