Vilkår i sammendrag

For et engangskjøp koster en MyDogBox 339 NOK og betyr at du har kjøpt en enkelt MyDogbox. Det er ingen abonnement og kortinformasjonen din lagres ikke.
Abonnementet løper måned for måned og fornyes automatisk, men kan avsluttes uten bindingsperiode for månedskasse eller dobbeltmånedskasse. Avslutt før den 15. hver måned for å avbryte den neste boksen. Boksen sendes ut 2. hver måned. Avbestilling gjøres ved å logge på kontoen din, som opprettes når du starter abonnementet, klikk på ‘Mine sider’ i venstre hjørne, klikk på abonnementet og deretter ‘Avbryt abonnement eller send oss ​​en e-post på contact@mydogbox.com og hjelp vi deg. Alle priser inkluderer mva.

Når du starter et abonnement, belastes debetkortet du oppgir på kjøpstidspunktet direkte ved kjøp for den første MyDogBox-leveransen og deretter den 1. hver måned til du velger å kansellere abonnementet.

Søknad og forbrukerbeskyttelse
Disse generelle vilkårene (“Vilkårene”) gjelder kjøpsavtalen som du som forbruker inngår med DogBox Org nummer 559009-8694
, heretter kalt “MyDogBox”. For å ivareta interessene dine som kunde, blir bestemmelsene i forbrukerkjøpsloven (SFS 1990: 932), distanse- og hjemmesalgloven (SFS 2005: 59) og personopplysningsloven (SFS 1998: 204) brukt på alle kjøp på dogbox.se.

Priser og avgifter
Prisene som er oppgitt på mydogbox.com er oppgitt inkludert merverdiavgift (mva). MyDogBox har kontanter via kortbetaling gjennom Stripe.

Etablering av kjøpsavtaler
MyDogBox-produkter bestilles på mydogbox.com eller gjennom vår kundeservice. En kjøpsavtale opprettes når bestillingen din er bekreftet av MyDogBox via e-post til e-postadressen du spesifiserte da du bestilte. Ved å bestille aksepterer du disse vilkårene. MyDogBox inngår ikke avtaler med mindreårige (under 18 år) uten samtykke fra saksøkeren. På www.mydogbox.com kan avtaler bare inngås med kunder med leveringsadresser i Sverige.

Leveringstider
Etter abonnementsabonnementet vil et produkt bli levert i henhold til valgt abonnementsmodell. Avhengig av når abonnementssøknaden din mottas i løpet av en kalendermåned, vil det første produktet bli levert i løpet av den samme kalendermåneden eller den neste. Innkjøp før den 15. i hver måned blir deres første MyDogBox sendt samme måned. Ditt månedlige abonnement betyr at du vil motta en MyDogBox sendt fra vårt lager senest den 15. i hver kalendermåned.

Leveranse
MyDogBox bruker følgende leveringsalternativer:
MTD-postpakker, som kan leveres i en postkasse av avisemessere.
Schenker-agent, varene blir sendt til nærmeste avleveringssted. Når pakken er tilgjengelig for henting, sendes en sms eller e-post med informasjon om serienummeret til mobiltelefonnummeret som er spesifisert ved bestilling. Et gyldig ID-dokument må presenteres når du henter en forsendelse.
MyDogBoxs normale leveringstid er 1 – 4 virkedager etter at MyDogBox har bekreftet bestillingen din via e-post.
Når bestillingen sendes fra vårt lager, sendes en e-post til den spesifiserte e-postadressen. Pakken skal nå deg innen 4 virkedager. Hvis du ikke har mottatt leveransen din innen 4 arbeidsdager, ber vi deg kontakte vår hundetjeneste.
Abonnementskassene sendes 2. hver måned med leveringstid på 1-3 virkedager

Uoppløste pakker / forsendelser
Pakker som ikke er hentet innen fjorten (14) dager, vil bli returnert til MyDogBox. Hvis dette skjer, blir du belastet et gebyr på SEK 299 (SEK) for kostnader relatert til MyDogBox administrasjon, frakt, returfrakt og håndtering. Uoppløste pakker dekkes ikke av angreretten.

Klage
Hvis en vare skiller seg fra det som følger av avtalen mellom deg og MyDogBox eller på annen måte ikke samsvarer med beskrivelsen av varen som MyDogBox har levert, kan varen returneres. Bare originale feil dekkes av klageretten, for eksempel klageretten dekker ikke feil forårsaket av normal slitasje. Klager til MyDogBox bør gjøres innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget. MyDogBox forbeholder seg retten til først og fremst å rette opp mangelen; Kontakt kundeservice for klager. MyDogBox har ingen mulighet for å tilbakebetale kostnadene for returfrakt retroaktivt.
Du som forbruker har 3 års garanti. Forbrukeren skal få tilbakebetalt eventuelle fraktkostnader så vel som andre kostnader som påløper i forbindelse med klagen, for eksempel bensinkostnader, parkeringskostnader, telefonkostnader og lignende.

Du har rett til å undersøke varene
For å vite om du vil ha en vare, må du kunne undersøke den. Men hvis du klarer å returnere varen, må den være i uendret tilstand. Du kan ikke bruke eller håndtere et element på en måte som ikke er nødvendig. Hvis du gjør det, kan selgeren kreve erstatning for avskrivningen av varene. Forutsatt at selgeren har informert om at eventuell verdireduksjon vil bli kompensert.

Retur
Ved retur returnerer du risikoen for varene, så det er viktig at varene ikke kan bli skadet under transporten. Alt skal returneres i uskadet originalemballasje, alle etiketter skal forbli og sendes.
Etter mottatt og godkjent retur vil refusjon bli utført innen fjorten (14) dager etter mottak av returen av MyDogBox.
Tilbakebetaling skjer kun ved tilbakebetaling til debetkort som brukes ved kjøp eller innskudd på bankkonto, ikke kontanter. Kostnader for tjenester relatert til levering som ekspress pakker og porto avgifter refunderes ikke ved retur.
For å muliggjøre en mulig retur, må du kunne bevise kjøpet, og MyDogBox anbefaler at du lagrer ordrebekreftelse og betalingsreferanse som kvittering for kjøpet.
For informasjon eller hjelp ved retur kontakt MYDogBox kundeservice.
Bruk uttaksskjemaet på Forbrukerbyråets hjemmeside.

Returnering av reklameartikler
For kjøp som kvalifiserer for en gave eller ekstra rabatt, anses verdien av gaven eller ekstra rabatt som en generell rabatt på hele beløpet på kjøpstidspunktet. Hvis noen del av kjøpet byttes og / eller returneres, verdsettes returnerte varer til kjøpesummen fratrukket deres relative andel av den generelle rabatten. Ved utskifting blir ikke noe originalt konverterings- eller gavegrunnlag beregnet på nytt.
Markedsføring eller promotering av slik gave eller ekstra rabatt er bare tilgjengelig for nye kjøp via selgersiden mydogbox.com og kan ikke skaffes med tilbakevirkende kraft. Gave eller rabatt kan ikke overføres til et annet kjøp og kan ikke krediteres når du bytter til en annen vare.

Transportskader
MyDogBox er ansvarlig for varer som er skadet eller mistet under levering til deg. Klager på transportskader må gjøres innen rimelig tid. Derfor, etter mottak av forsendelsen, er det viktig å sjekke at varene ikke er transportskadet. MyDogBox anbefaler at du rapporterer eventuelle transportskader direkte på stedet til utsendelsesagenten og deretter kontakter MyDogBox kundeservice. Husk å oppbevare all emballasje og produktemballasje i tilfelle transportskader.

Force majeure
I tilfelle utenfor MyDogBox rimelig kontroll, for eksempel i tilfelle endret lovgivning, statlige tiltak, streik, blokade, sabotasje, krig, terrorisme, brann, flom, naturkatastrofe eller lignende hendelser, skal MyDogBox forpliktelse til å oppfylle kontrakten oppfylles i samsvar med kjøpsavtalen. . Hvis en slik forsinkelse overstiger 2 måneder, har både du og MyDogBox rett til å si opp avtalen med øyeblikkelig virkning uten noen plikt til å betale erstatning.

Personlig informasjon
MyDogBox er ansvarlig for at personopplysningene som gis i forbindelse med kjøp blir håndtert i samsvar med personopplysningsloven. Ved å godkjenne kjøpsavtalen med MyDogBox, samtykker du til at dataene dine blir lagret, for å kunne behandle bestillingen din og utføre kjøpet, legge til rette for fremtidige kjøp, aktivere oppdatering av din ordrestatus og for å sende tilbud fra MyDogBox, eller MyDogBox partnere, via sms, e -mail eller annen direkte post. Som kunde kan du se lagrede data, endre dem eller be om sletting. Du kan også trekke tilbake ditt samtykke til å motta tilbud når som helst.

Pris og produktinformasjon
I tilfelle feil i aksjestatus eller pris forbeholder MyDogBox seg retten til å kansellere en kjøpsavtale. Hvis varen er utløpt eller ellers er utilgjengelig, kreves det ikke at MyDogBox oppgir varen, men kan foreslå en alternativ vare. All bildeinformasjon bør betraktes som illustrasjoner og kan ikke garanteres å reprodusere det nøyaktige utseendet og tilstanden til produktet.

Anmeldelser
Ved å sende inn anmeldelser på produkter på mydogbox.com eller på en av MyDogBoxs sosiale mediekanaler, gir du også MyDogBox rett til å publisere dem på mydogbox.com så vel som i andre kanaler og medier. MyDogBox forbeholder seg retten til ikke å publisere og / eller fjerne innsendte anmeldelser.

Annen
Vi overholder Generalklagenemndas anbefalinger og svensk lov i tilfelle en tvist.
For spørsmål angående betydningen av disse vilkårene eller prosedyrene i tilfelle av angrerett, klager, transportskader eller annet, kontakt MyDogBox kundeservice på contact@mydogbox.com

Søknad og bindende enhet
Du kan bare søke om et abonnement hvis du er minst 18 år gammel.
Når du har søkt om abonnement via nettstedet, bekrefter vi mottakelsen ved å sende en melding til e-postadressen du oppga. Avtalen mellom deg og oss er imidlertid bare inngått når vi bekrefter i en ny e-post at et produkt har eller vil bli sendt til deg.
Abonnementsavtalen betyr at du en gang i kalendermåneden vil motta et produkt til den adressen du har angitt.
Vi forbeholder oss retten til å avstå fra å inngå en avtale med deg uten å oppgi noen grunn.

Innbetaling
Gjennom abonnementet forplikter du deg til å betale periodisk gebyr frem til slutten av abonnementet.
Hvis abonnementet ikke slutter innen avtalt tid (før 15. hver måned for å stoppe neste MyDogBox-ordre), vil den bli utvidet.
Betaling må skje med kreditt- eller debetkort (Visa eller Mastercard).

Oppsigelse og automatisk fornyelse
Både du og vi kan når som helst, uten å oppgi noen grunn, kansellere abonnementet ditt for å utløpe ved utløpet av den aktuelle abonnementsperioden.
Du kansellerer abonnementet ditt via kontoen din på nettstedet eller ved å kontakte oss. Vi kansellerer abonnementet ved å sende en avbestilling til den e-postadressen du oppga. Vi har en måneds varsel om kontinuerlig abonnement. Abonnementet ditt må kanselleres senest den 1. i måneden hvis du ikke vil ha den neste månedlige ruten. Avbestilling gjøres ved å logge på kontoen din, klikke på ‘Mine sider’, klikke på abonnementet ditt og deretter ‘Avbryte abonnement’.
Hvis abonnementet ikke er kansellert ved slutten av den første abonnementsperioden på en måned, utvides abonnementet automatisk en måned om gangen til den gjeldende ordinære prisen for det gjeldende abonnementet (eksklusive eventuelle rabatter).

Returrett
Hvis du er en forbruker, har du lovlig rett til å trekke deg innen 14 dager (“uttaksperioden”) fra dagen du mottar et produkt. Uttaksperioden må imidlertid alltid omfatte minst syv arbeidsdager.
Du kan utøve din angrerett bare hvis produktet holdes i vesentlig uendret tilstand. Dette gjelder imidlertid ikke hvis produktet er blitt ødelagt eller endret på grunn av handlinger som har vært nødvendige for å undersøke det eller på grunn av noen omstendigheter som ikke kan tilskrives deg.
Du utøver din angrerett ved å kontakte oss innen avbestillingsperioden og på egen bekostning returnere produktet til oss. Du kan kontakte oss via kontoen din på nettstedet eller ved å sende en melding til contact@mydogbox.com.
Hvis du utøver din angrerett, refunderer vi det du har betalt for produktet i samsvar med retningslinjene for refusjon (se refusjonspolicy).

Angrerett
Hvis du returnerer et produkt til oss for å utøve din angrerett, refunderer vi innen 14 dager etter mottak av varselet. Vi vil deretter betale tilbake prisen for produktet så vel som eventuelle fraktkostnader. Du kan imidlertid selv bære kostnadene for å returnere produktet til oss.
Hvis du returnerer et produkt til oss av andre årsaker (for eksempel hvis du mener at produktet er feil), vil vi undersøke det returnerte produktet og varsle deg om refusjonen din via e-post innen rimelig tid. Vi vil deretter betale tilbake prisen for produktet.
Vi betaler vanligvis penger til deg ved å bruke den samme metoden som du brukte for å betale oss.

Ansvar
Hvis du er en forbruker, er vårt ansvar for produktene i forbrukerkjøpsloven (1990: 932) regulert. Ellers er vi bare ansvarlig for brudd på disse vilkårene og bare for et samlet beløp som tilsvarer årsavgiften for abonnementet, med mindre det er grov uaktsomhet eller forsett. Begrensningene gjelder ikke i den grad de ville krenke dine rettigheter i henhold til obligatorisk konstitusjon. Vi tar ikke ansvar for skader forårsaket av innholdet i boksene. Vi oppfordrer deg til alltid å overvåke hundene dine når du bruker innholdet i boksene.

Begrunnelse for lettelse
Hvis oppfyllelsen av våre forpliktelser blir vesentlig hemmet eller forhindret på grunn av omstendigheter utenfor vår kontroll, som for eksempel arbeidskonflikt, brann, lyn, terrorangrep, endret konstitusjon, inngrep fra regjeringen og svikt eller forsinkelse i underleverandørtjenester på grunn av omstendighetene som er angitt her; dette skal utgjøre fritakelsesgrunner som innebærer forhånd av forestillingstidspunktet og fritak for skader og andre straffer. Dette bør imidlertid ikke begrense dine rettigheter i henhold til forbrukerkjøpsloven eller annen obligatorisk vedtekt.

Tillegg og endringer

Vi har rett til, fra tid til annen, å gjøre tillegg og endringer i disse vilkårene. Du er bundet av vilkårene som gjaldt på det tidspunktet du søkte om abonnementet, med mindre vi gir deg beskjed om eventuelle endringer i utvidelsen og du ikke innen 60 dager etter den dato slik varsel ble sendt, varsler oss at du ikke godtar slike endrede vilkår (hvorved Abonnementet skal utløpe umiddelbart).

Overføring av rettigheter og plikter

Du kan ikke tildele dine rettigheter eller plikter under Abonnementet uten vårt forutgående skriftlige samtykke. Vi kan imidlertid tildele våre rettigheter eller plikter under abonnementet når som helst i løpet av abonnementsperioden.

Gjeldende lov og tvist

Disse vilkårene og abonnementet skal tolkes og anvendes i samsvar med svensk lov. Tvister som følger av disse vilkårene eller abonnementet skal avgjøres av Retten.