Alt om MyDogBox

MyDogBox er en spennende abonnementsboks for hunder. Målet vårt er å gjøre hunder glade! Vi prøver å overraske med vår månedlige boks der vi blander hundeleker, hundegodteri, smak av hundemat og mange andre hundeartikler. Målet vårt er at du alltid skal få noe godt, noe gøy og noe praktisk for sesongen i hver månedskasse. Vi prøver alltid å finne et helt unikt utvalg av hunde ting som gjør både doggie og husmor / matte lykkelige. Disse kommer primært fra nordiske leverandører for å opprettholde høyest mulig kvalitet og for å minimere lange forsendelser. Vi streber alltid etter at innholdet i en MyDogbox skal være av høyest mulig kvalitet, og alle produktene blir testet av våre egne hunder.

Hver MyDogBox inneholder 5 til 6 superkule hundeprodukter – alt fra hundeleker og nyskapende dingser til naturlige godbiter, hundebein, hygieneprodukter og nøye utvalgte hundesnacks. Hvert produkt er unikt fra alt vi noensinne vil sende i en fremtidig MyDogBox.

Vi bruker mye tankearbeid, forskning og tid på å lage hver MyDogBox. Fra å velge bare leverandører av høy kvalitet som bruker de beste ingrediensene i produktene sine, til å observere våre egne hunders veier når vi tester leker. Vi er veldig stolte av boksene våre fordi vi vet at hvert produkt er noe vi har sett hundene våre liker, men også drar nytte av både helse og utvikling. Og det er målet vårt, å gjøre hunder glade og sunne.

På den første siden kan du velge størrelsen på hunden din og abonnementsskjemaet. Du kan velge mellom et månedlig abonnement eller et engangskjøp. Opprett kontoen din og skriv inn leveringsadresse, telefonnummer, e-post og litt informasjon om hunden din. Da er du ferdig! Vi bruker direkte betaling via Stripe via kort (Visa & MasterCard) så utsjekking er veldig jevn og sikker. Hvis du har prøvd MyDogBox før, er et tips å velge en lengre abonnementslengde, så vil prisen per boks være lavere. Abonnementet ditt kjøres på det tidspunktet du velger.

Vi sender MyDogBox den 2. hver måned. Hvis du registrerer deg før den 15. hver måned, vil du motta MyDogBox samme måned! Hvis du registrerer deg etter den 15., vil du motta din første MyDogBox neste måned – og vi lover at det vil være verdt ventetiden! Leveringstiden er rundt 3-5 dager. Her kan du lese om våre vilkår og betingelser.

Vi stiller ekstremt høye krav til alle spiselige produkter vi velger for boksene. Vi vil aldri sende med produkter vi selv ikke ville gi våre egne veldig bortskjemte hunder.

Vi inkluderer ikke glyserin, hvete, gluten, soya, mais og fillerfritt når det er mulig. Vi streber etter produkter med en enkelt ingrediens.

Når det gjelder lekene, pleieproduktene og hygieneproduktene våre, prøver vi alltid å få disse fra nordiske leverandører i utgangspunktet. Men noen ganger sender vi eksepsjonelle og trygge produkter som speiderne våre har funnet utenfor Norden. Så selv om det ikke er ofte, gjør vi noen ganger unntak. Vi sørger alltid for at alt inkludert i en MyDogBox er av høyeste kvalitet og sikret og testet av våre egne hunder.

Vi kan dessverre ikke tilby spesialtilpassede bokser på nåværende tidspunkt. Ta kontakt med oss ​​via e-post, contact@mydogbox.com med hundens behov, men vi vil prøve så godt du kan å møte hundens behov. Heldigvis er det mange produkter i hver MyDogBox som hunden din kan glede seg over, selv om den må gi bort noen av sine spiselige godbiter til andre hundekjære! Vi er alltid på utkikk etter produkter som kan nytes av mer sensitive hunder med allergi.

Har du mottatt et mangelfullt produkt? Kontakt oss via e-post og legg ved et bilde av produktet så sender vi selvfølgelig et nytt! Vi vil at både du og hunden din skal være fornøyd og fornøyd med MyDogBox og er opptatt av å finne en løsning med deg. E-post til contact@mydogbox.com

Nei, vi liker overraskelser! Men vi vil definitivt vite når hunden din har forslag! Transkriber forespørsler fra hunden din, og vi vil vurdere ideene deres til fremtidige bokser.

Et vanlig månedlig abonnement eller en to-månedlig boks har ingen bindende periode. Avbryt før den 15. i måneden, og abonnementet avsluttes.

6- eller 12-måneders abonnement har en bindingstid så lenge det er oppgitt i navnet på abonnementet. For å avslutte disse abonnementene, kan de tidligst kanselleres før den 15. måneden før den siste boksen.

Slik avbestiller du abonnementet:
Avbestilling gjøres ved å logge på kontoen din, klikke på ‘Min konto’ i venstre hjørne, klikke på abonnementet og deretter ‘Avbryt abonnement’. Du kan også sende oss en e-post på contact@mydogbox.com, så hjelper vi deg.

Gaver og kuponger

Selvfølgelig! Det er den perfekte gaven til alle hundeeiere! Du kan velge en engangsboks på startskjermen eller klikke engangsboks i menyen. Boksen blir normalt sendt ut 2. hver måned, men hvis du trenger den før, kontakt oss på mail contact@mydogbox.com så sender vi den innen 3 dager.

Engangsbokser fornyes ikke automatisk.

En MyDogBox er en perfekt gave eller julegave til alle som elsker hunden sin! Kanskje har du noen i familien din, din venn, kjæreste, kjæreste, kollega eller hvorfor ikke naboen? Gi bort et abonnement eller begynn med en engangskasse.

Betalingsproblemer

Du kan gjøre dette ved å logge deg på “Min konto”

MyDogBox er en abonnementstjeneste som automatisk fornyes
og betaling trekkes fra måned til måned til du velger å avslutte din
abonnement. Vi har ingen bindingstid for vår månedlige kasse eller annenhver
måned, men for at abonnementet ikke skal fornyes, må det avsluttes
senest den 15. i måneden før neste boks for å bli sendt rundt den første.

Har du et 6 eller 12 måneders abonnement og vil slutte gjør dette senest den 15. måneden før den siste boksen, ellers blir din fornyet abonnement.

Du kan logge inn på “Min konto” og klikke på “Abonnementer” for å oppdatere eller kansellere abonnementet ditt når som helst. Du kan også lese mer om avbestilling og automatisk fornyelse i våre vilkår og betingelser.

Du kan betale med kort (Visa eller MasterCard). Vi bruker Stripe, som er en av verts største leverandører av betalingsløsninger.

Du blir belastet for den første boksen umiddelbart etter at du har registrert deg for første gang, men deretter den 1. hver måned.

Abonnementet ditt blir fornyet automatisk (hvis du velger å ikke si opp før det 15. gjelder for månedsabonnementet eller måneden før fornyelsen for 6 og 12 måneders abonnement) og fornyelsen belastes debetkortet ditt den 1. i måneden. Hvis du har problemer med betalingen din, kan du kontakte oss på contact@mydogbox.com

Når du legger inn bestillingen din for første gang, opprettes kontoen din automatisk.
For å logge inn på sidene dine, klikk på “Min konto”

Hvis dette er første gang du logger inn, må du først opprette et passord. For å gjøre dette, klikk på “Første gang du logger inn? / Glemt passordet?”
Fyll ut e-posten din.

Du vil nå motta en e-post med en lenke der du kan opprette passordet ditt. Hvis du ikke har mottatt noen post innen 10 minutter, vennligst sjekk e-post-spam-mappen.

Frakt spørsmål

Vi sender ut MyDogBox den 2. hver måned (hvis den andre er en ferie, blir boksen sendt påfølgende ukedag). Hvis du registrerte deg før den 15. i måneden, vil du motta MyDogBox samme måned og den neste vil bli sendt den andre måneden etter. Hvis du registrerer deg etter den 15., vil du motta din første MyDogBox neste måned – og vi lover at det vil være verdt ventetiden! Leveringstiden er rundt 3-5 dager.

Vi beklager å høre at MyDogBox fikk en liten smell! Kontakt oss på contact@mydogbox.com og send et bilde av produktene som er skadet så vi sender nye hvis vi har det, eller vi finner en god løsning.

Pakker som ikke er hentet innen fjorten (14) dager, vil bli returnert til MyDogBox. Hvis du vil at boksen skal sendes igjen, koster den 299 kr i frakt.

Uoppløste pakker dekkes ikke av angreretten.

Ja, du kan endre adressen din. Du gjør dette under “Min konto” og oppdaterer informasjonen du vil endre. MERK! Dette må gjøres før den 15. i måneden. For mer informasjon, mail oss på contact@mydogbox.com

For hundeskyss og ideelle organisasjoner

Vi er interessert i å samarbeide med enhver redning, nonprofit eller organisasjon som hjelper til med å endre livene til hunder i nød. Hvis du har en organisasjon å anbefale for vår støtte, er vi alltid åpne for forslag.