Allt om MyDogBox

MyDogBox är en spännande prenumerationsbox för hundar. Vårt mål är att göra hundar lyckliga! Vi strävar efter att överraska med vår månadsbox där vi blandar hundleksaker, hundgodis, smakprov på hundmat och massa andra hundartiklar. Vårt mål är att du alltid ska få något gott, något roligt och något praktiskt för säsongen i varje månadsbox. Vi försöker alltid hitta ett helt unikt utbud av hundprylar som gör både vovve och husse/matte glada. I första hand kommer dessa från Nordiska leverantörer för att hålla så hög kvalitet som möjligt och för att minimera långa transporter. Vi strävar alltid efter att innehållet i en MyDogbox ska vara av så hög kvalitét som möjligt och alla produkter testas av våra egna hundar.

Varje MyDogBox innehåller 5 till 6 supercoola hundprodukter – allt från hundleksaker och innovativa prylar till naturliga godsaker, hundben, hygienprodukter och hälsosamma hundsnacks som noggrant valts ut. Varje produkt är unik från allt vi någonsin kommer skicka i en framtida MyDogBox.

Vi lägger en hel del tankearbete, forskning och tid på att skapa varje MyDogBox. Från att endast välja leverantörer av hög kvalité som använder de bästa ingredienser i sina produkter, till att observera våra egna hundars sätt när vi sätter leksaker på prov. Vi är verkligen stolta över våra boxar eftersom vi vet att varje produkt är något vi har sett våra hundar njuta av, men även dra nytta av både hälsomässigt och utvecklande. Och det är det som är vårt mål, att göra hundar nöjda och friska.

På första sidan kan du välja storlek på din hund och prenumerationsform. Du kan välja mellan en månadsprenumeration eller ett engångsköp. Skapa ditt konto och ange din leveransadress, telefonnummer, e-mail och lite information om din hund. Sedan är du klar! Vi använder oss utav direktbetalning genom Stripe via kort (Visa & MasterCard) så utcheckningen är mycket smidig och säker. Har ni provat MyDogBox tidigare är ett tips att välja en längre prenumerationslängd, då blir priset per box lägre. Din prenumeration löper på den tiden som ni väljer.

Vi skickar din MyDogBox runt den 5:e varje månad. Registrerar du dig innan den 15:e varje månad får du din MyDogBox samma månad! Om du registrerat dig efter den 15:e, får du din första MyDogBox nästa månad – och vi lovar att det kommer vara värt väntan! Leveranstid är runt 2-5 dagar. Här kan ni läsa om våra villkor

Vi har extremt höga krav på alla ätbara produkter vi väljer ut till boxarna. Vi skulle aldrig skicka med produkter vi själva inte skulle ge våra egna mycket bortskämda hundar.

Vi inkluderar inte Glycerin-, vete-, gluten-, soja-, majs- och filler-fritt när det är möjligt. Vi strävar efter singelingrediensprodukter.

När det gäller våra leksaker, groomingprodukter och hygienprodukter försöker vi alltid i första hand få dessa från Nordiska leverantörer. Men ibland skickar vi med exceptionella och säkra produkter som våra scouter hittat utanför Norden. Så även om det inte är ofta, gör vi ibland undantag. Vi ser alltid till att allt som ingår i en MyDogBox är av högsta kvalitet samt säkrat och testat av våra egna hundar.

Vi kan tyvärr inte erbjuda särskilt anpassade boxar för närvarande. Hör av dig på email, contact@mydogbox.com med din hunds behov så ska vi dock försöka så gott det går att tillgodose just din hunds behov. Lyckligtvis finns det gott om produkter i varje MyDogBox som din hund kan njuta av, även om den måste ge bort vissa av sina ätbara godsaker till andra hundvänner! Vi är alltid på utkik efter produkter som kan avnjutas av känsligare hundar med allergier.

Har ni fått en defekt produkt? Kontakta oss via mail och bifoga en bild på produkten så skickar vi såklart en ny! Vi vill att både du och din hund ska vara glad och nöjd med sin MyDogBox och är måna om att hitta en lösning tillsammans med er. Mejla till contact@mydogbox.com

Nej, vi gillar överraskningar! Men vi vill definitivt veta när din hund har förslag! Transkribera förfrågningar från din hund och vi kommer överväga deras idéer inför framtida boxar.

En vanlig löpande månadsprenumeration eller en varannana månads-box har ingen bindningstid. Avsluta innan den 15:e i månaden så avslutas prenumerationen.

6- eller 12-månaders prenumerationer har bindningstid så länge som anges i prenumerationens namn. För att avsluta dessa prenuemrationer kan de tidigast sägas upp innan den 15:e månaden innan sista boxen.

Så här säger du upp din prenumeration:
Uppsägning görs genom att du loggar in på ditt konto, klickar på ’Mitt Konto’ i vänstra hörnet, klicka på din prenumeration och sedan ’Avsluta prenumeration’. Du kan också maila oss på contact@mydogbox.com så hjälper vi dig.

Gåvor och Kuponger

Självklart! Det är den perfekta presenten till alla hundägare! Du kan välja en engångsbox på startsidan eller klicka på engångsbox i menyn. Vi försöker att skicka boxen inom 3 dagar och leverans tar normalt mellan 2-5 dagar. 

Engångsboxar förnyas inte automatiskt.

En MyDogBox är en perfekt present eller julklapp till alla som älskar sin hund! Kanske har du någon i din familj, din kompis, flickvän, pojkvän, kollega eller varför inte till din granne? Ge bort en prenumeration eller starta med en engångsbox.  

Betalningsfrågor

Du kan göra detta genom att logga in på ”Mitt Konto

MyDogBox är en prenumerationstjänst som automatiskt förnyas
och betalning dras månad för månad tills du väljer att avsluta din
prenumeration. Vi har ingen bindningstid för vår månadsbox eller varannan
månads-boxen men för att prenumerationen inte ska förnyas måste den avslutas
senast den 15:e i månaden innan nästa box för som skickas runt den 5:e.

Har du en 6 eller 12månaders prenumeration och vill avsluta
gör ni detta senast den 15:e månaden inna sista boxen, annars förnyas din
prenumeration.

Du kan logga in på ”Mitt Konto” och klicka på ”Prenumerationer” för att uppdatera eller avsluta din prenumeration när som helst. Ni kan även läsa mer om uppsägning och automatisk förlängning i våra villkor.

Du kan betala med Kort (Visa eller MasterCard). Vi använder oss av Stripe som är en av värdens största leverantörer av betallösningar

 

Du debiteras för första boxen direkt efter registrering första gången men sedan den 1:a i varje månad.

Din prenumeration förnyas automatiskt (om du inte väljer att avbryta innan den 15:e, gäller månadsprenumeration eller månaden innan förnyelse för 6 & 12månaders-prenumerationer) och förnyelsen debiteras på ditt betalkort den 1:a i månaden. Om du har problem med din betalning var vänligen kontakta oss på contact@mydogbox.com

När du lägger din order för första gången skapas ditt konto med automatik.
För att logga in på dina sidor klickar du på ”Mitt konto”

Är det första gången du ska logga in måste du först skapa ett lösenord. Det gör du genom att klicka på ”Första gången du loggar in? / Glömt lösenordet?”
Fyll i din e-post.

Du får nu ett mail med en länk där du kan skapa ditt lösenord. Har du inte fått något mail inom 10min var vänlig kontrollera din e-posts skräppost-mapp.

Fraktfrågor

Vi skickar ut din MyDogBox den 5:e varje månad. Om du registrerat dig innan den 15:e i månaden får du din MyDogBox samma månad och nästa skickas runt den 5:e månaden efter. Om du registrerat dig efter den 15:e får du din första MyDogBox nästa månad – och vi lovar att det kommer vara värt väntan! Leveranstid är runt 2-5 dagar.

Vi är ledsna att höra att din MyDogBox fick lite stryk! Kontakta oss på contact@mydogbox.com och skicka bild på de produkter som är skadade så skickar vi nya om vi har, eller hittar vi en bra lösning.

Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till MyDogBox. Om ni vill ha Boxen utskickad igen så kostar det 299kr i frakt.

Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Ja, du kan ändra din adress. Detta gör du under ”Mitt konto” och uppdatera den information som du vill ändra. OBS! Detta måste göras innan den 15:e i månaden. För mer information mejla till oss på contact@mydogbox.com

För hundhem och ideella organisationer

Vi är intresserade av att arbeta med varje räddningsaktion, ideell eller organisation som hjälper till att förändra livet för hundar i nöd. Om du har en organisation att rekommendera för vårt stöd, är vi alltid öppna för förslag.