Om MyDogBox

DogBox Sweden AB är ett familjeföretag som drivs av två hundtokiga ägare. MyDogBox var 2014 bland de allra första prenumerationsboxarna för hundar och med den erfarenheten fortsätter vi konstant att förbättra boxens innehåll och göra den ännu mer prisvärd för våra kunder och deras hundar. Vi vill erbjuda den absolut bästa tänkbara kundservice och vi ser fram emot att höra av er.

MyDogBox är en månadsbox för hundar som gör det enkelt, smidigt och mycket prisvärt att skämma bort din bästa vän hunden lite extra.

Enkla steg för att köpa en MyDogBox

  • Först väljer du storlek på hund och sedan väljer du vilken typ av köp du vill göra. Du kan välja mellan engångsbox eller prenumerationsbox samt vilken prenumerationslängd ni vill ha. En längre prenumerationslängd innebär en lägre kostnad per box. OBS. Avslutar du innan den 15:e månaden innan din prenumeration förnyas, så avbokar vi eran prenumeration (OBS! har ni tecknat en 6månaders prenumeration så gäller denna i 6 månader och kan sägas upp tidigast den 15:e månaden innan den förnyas).
  • När du registrerat dig får du en MyDogBox hem till dig eller till ombud (beroende på vart ni bor) med normallt fem till sex noggrant utvalda produkter för din hund – allt från hundleksaker, hundben och naturliga godsaker, till hygienprodukter och innovativa nya hundprodukter på marknaden!
  • Om din hund tigger om mer eller om du vill ge bort en favoritartikel till en vän så ger vi dig exklusiva möjligheter att beställa fler produkter till ett bra pris. Maila oss vad du önskar så brukar vi kunna fixa detta.
  • Oavsett om du har känt din fyrbenta vän i flera år eller har en ny speciell hund i ditt liv så är MyDogBox perfekt för att hålla din hund underhållen och väl älskad.
  • För att få en bättre uppfattning om vad som finns i en MyDogBox besök vår Facebook-sida eller vår Instagram.