Ehdot yhteenvedossa

Kertaluonteisen ostoksen yhteydessä MyDogBox maksaa 35 euroa ja tarkoittaa, että olet ostanut yhden MyDogboxin. Tilausta ei ole ja korttisi tietoja ei tallenneta.
Tilaaminen jatkuu kuukausittain, ja se uusitaan automaattisesti, mutta se voidaan lopettaa ilman kuukausi- tai kahden kuukauden laatikon sidontakautta. Poistu ennen kunkin kuukauden 15. päivää peruuttaaksesi seuraavan ruudun. Laatikko lähetetään kunkin kuukauden 2. päivänä. Peruutus tehdään kirjautumalla tiliisi, joka luodaan tilauksen alkamisen yhteydessä, napsauta vasemmassa kulmassa ‘Omat sivut’, napsauta tilaustasi ja sitten ‘Peruuta tilaus tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kontakt@mydogbox.com me sinä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kun aloitat tilauksen, ostohetkellä määrittämäsi pankkikortti veloitetaan heti ostamisen yhteydessä ensimmäisestä MyDogBox-toimituksesta ja sitten kunkin kuukauden 1. päivänä, kunnes valitset peruuttaa tilauksen.

Sovellukset ja kuluttajansuoja
Nämä yleiset ehdot (“ehdot”) koskevat ostosopimusta, jonka te kuluttajana teet DogBox Orgin numeron 559009-8694 kanssa.
, jäljempänä “MyDogBox”. Asiakkaidesi etujen turvaamiseksi kaikissa dogbox.se -ostosopimuksissa sovelletaan kuluttajaostolain (SFS 1990: 932), etä- ja kotimyynnin (SFS 2005: 59) ja henkilötietolain (SFS 1998: 204) säännöksiä.

Hinnat ja maksut
Mydogbox.com-sivustossa noteeratut hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV). MyDogBoxilla on käteistä korttimaksulla Stripen kautta.

Ostosopimusten tekeminen
MyDogBox-tuotteet tilataan mydogbox.com -sivustolta tai asiakaspalvelumme kautta. Ostosopimus tehdään, kun MyDogBox on vahvistanut tilauksesi sähköpostitse sähköpostiosoitteeseen, jonka määritit tilauksen yhteydessä. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot. MyDogBox ei tee sopimuksia alaikäisten (alle 18-vuotiaiden) kanssa ilman kantajan suostumusta. Verkossa www.mydogbox.com sopimuksia voidaan tehdä vain asiakkaiden kanssa, joiden toimitusosoitteet ovat Ruotsissa.

Toimitusajat
Tilauksen tilauksen jälkeen tuote toimitetaan valitun tilauksen mallin mukaan. Riippuen siitä, milloin kalenterikuukauden aikana tilauksesi hakemus on vastaanotettu, ensimmäinen tuote toimitetaan saman tai seuraavan kalenterikuukauden aikana. Ennen kunkin kuukauden 15. päivää ostot saavat ensimmäisen MyDogBox-toimituksensa samassa kuussa. Kuukausittainen tilauksesi tarkoittaa, että saat MyDogBoxin, joka toimitetaan varastoltamme viimeistään kunkin kalenterikuukauden 15. päivänä.

Toimitus
MyDogBox käyttää seuraavia lähetysvaihtoehtoja:
MTD-postipaketit, jotka sanomalehden lähettäjät voivat toimittaa postilaatikkoon.
Schenker-agentti, tavarat lähetetään lähimpään pudotuspaikkaan. Kun paketti on noudettavissa, tekstiviesti tai sarjanumeroa sisältävä sähköposti lähetetään tilauksen yhteydessä määritettyyn matkapuhelinnumeroon. Lähetystä noudettaessa on esitettävä voimassa oleva henkilötodistus.
MyDogBoxin tavanomainen toimitusaika on 1-4 arkipäivää sen jälkeen, kun MyDogBox on vahvistanut tilauksesi sähköpostitse.
Kun tilauksesi lähetetään varastostamme, sähköposti lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen. Paketin tulee saavuttaa sinut 4 työpäivän sisällä. Jos et ole saanut toimitusta 4 työpäivän sisällä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä koirapalveluumme.
Tilauslaatikot lähetetään kunkin kuukauden 2. päivänä ja toimitusaika on 1-3 työpäivää

Ratkaisemattomat paketit / lähetykset
Paketit, joita ei ole noudettu neljäntoista (14) päivän kuluessa, palautetaan MyDogBoxiin. Jos näin tapahtuu, sinulta veloitetaan 299 kruunua (SEK) maksu MyDogBox-järjestelmän hallintoon, kuljetukseen, palautukseen ja käsittelyyn liittyvistä kustannuksista. Ratkaisemattomat paketit eivät kuulu peruuttamisoikeuden piiriin.

Valitukset
Jos jokin esine poikkeaa sinun ja MyDogBoxin välisestä sopimuksesta seuraavasta tai jos se ei vastaa muuten MyDogBoxin antamaa tavaran kuvausta, tuote voidaan palauttaa. Valitusoikeus kattaa vain alkuperäiset virheet, esimerkiksi valitusoikeus ei kata normaalin kulumisen aiheuttamia virheitä. Valitukset MyDogBoxille on tehtävä kohtuullisessa ajassa vian havaitsemisen jälkeen. MyDogBox pidättää oikeuden ensisijaisesti korjata vika, toiseksi, tavaran toimitus ja viime kädessä takaisinostot. Valituksia varten ota yhteyttä asiakaspalveluun. MyDogBoxilla ei ole mahdollisuutta korvata postituskulut takautuvasti.
Sinulla kuluttajana on 3 vuoden takuu. Kuluttajalle korvataan kaikki kuljetuskustannukset sekä muut valituksen yhteydessä aiheutuneet kustannukset, kuten bensiinin, pysäköinnin, puhelinkustannukset ja vastaavat.

Sinulla on oikeus tarkastaa tavarat
Jotta voit tietää, haluatko esineen, sinun on voitava tutkia sitä. Mutta jos pystyt palauttamaan tuotteen, sen on oltava muuttumattomassa kunnossa. Et voi käyttää tai käsitellä tuotetta tavalla, joka ei ole välttämätöntä. Jos teet niin, myyjä voi vaatia korvausta tavaroiden arvonalennuksista. Edellyttäen, että myyjä on ilmoittanut, että arvon alennus korvataan.

Paluu
Palauttaessasi olet tavaroiden vaarassa, joten on tärkeää, että tavarat eivät voi vaurioitua kuljetuksen aikana. Kaikki palautetaan vahingoittumattomissa alkuperäispakkauksissa, kaikki etiketit tulee säilyttää ja lähettää.
Saatujen ja hyväksyttyjen palautusten jälkeen palautukset suoritetaan neljäntoista (14) päivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta MyDogBoxille.
Takaisinmaksu suoritetaan vain käteisellä maksamalla takaisin ostoksessa käytetyille pankkikorteille tai pankkitilille. Toimitukseen liittyvien palveluiden, kuten pikapakettien ja postimaksujen, kustannuksia ei palauteta palautuksen yhteydessä.
Mahdollisen palautuksen mahdollistamiseksi sinun on pystyttävä todistamaan ostoksesi ja MyDogBox suosittelee, että tallennat tilauksen vahvistus- ja maksuviitteet ostosi kuittina.
Lisätietoja tai palautusapua saat MYDogBox-asiakaspalvelusta.
Käytä peruuttamislomaketta kuluttajaviraston verkkosivustolla.

Mainostuotteiden palautus
Jos ostoksille voidaan myöntää lahja tai ylimääräinen alennus, lahjan tai ylimääräisen alennuksen arvoa pidetään yleisenä alennuksena koko summasta ostohetkellä. Jos jokin osto vaihdetaan ja / tai palautetaan, palautetut tavarat arvostetaan ostohintaan, josta vähennetään niiden suhteellinen osuus yleisestä alennuksesta. Vaihdettaessa alkuperäistä muunnos- tai lahjaperustetta ei lasketa uudelleen.
Tällaisen lahjan tai ylimääräisen alennuksen myynninedistäminen tai myynninedistäminen on saatavana vain uusiin ostoihin mydogbox.com-kauppiasivuston kautta, eikä sitä voi hankkia takautuvasti. Lahjaa tai alennusta ei voida siirtää toiseen ostoon eikä niitä hyvitetä vaihdettaessa toiseen tuotteeseen.

Kuljetusvauriot
MyDogBox vastaa tavaroista, jotka ovat vahingoittuneet tai kadonneet toimituksen aikana sinulle. Kuljetusvaurioita koskevat valitukset on tehtävä kohtuullisessa ajassa. Siksi lähetyksen vastaanottamisen jälkeen on tärkeää tarkistaa, että tavarat eivät ole kuljetusvaurioita. MyDogBox suosittelee, että ilmoitat mahdollisista kuljetusvaurioista suoraan paikan päällä edustajalle ja otat sitten yhteyttä MyDogBox-asiakaspalveluun. Muista säilyttää kaikki pakkaukset ja tuotepakkaukset kuljetusvaurioiden varalta.

Ylivoimainen este
MyDogBoxin kohtuullisesta valvonnasta riippumattomissa olosuhteissa, esimerkiksi muutetun lainsäädännön, hallituksen toimien, lakkojen, saartojen, sabotaasin, sodan, terrorismin, tulipalon, tulvien, luonnonkatastrofien tai vastaavien tapahtumien yhteydessä, MyDogBoxin velvoite noudattaa ostosopimusta on täytettävä ostosopimuksen mukaisesti. . Jos viivästyminen ylittää 2 kuukautta, niin sinä että MyDogBox-yhtiöllä on oikeus irtisanoa sopimus välittömästi, ilman velvollisuutta korvata vahingoista.

Henkilökohtaiset tiedot
MyDogBox on vastuussa siitä, että ostojen yhteydessä toimitetut henkilötiedot käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Hyväksymällä ostosopimuksen MyDogBoxin kanssa, suostut tietojen tallentamiseen, jotta pystyt käsittelemään tilauksesi ja toteuttamaan oston, helpottamaan tulevia ostoksia, mahdollistamaan tilauksen tilan päivittäminen ja lähettämään tarjouksia MyDogBoxilta tai MyDogBox-kumppaneilta tekstiviestin kautta, e -posti tai muu suoramainonta. Asiakkaana voit tarkastella tallennettuja tietoja, muuttaa niitä tai pyytää poistamista. Voit myös peruuttaa suostumuksesi vastaanottaa tarjouksia milloin tahansa.

Hinta- ja tuotetiedot
Mikäli varastotilassa tai hinnassa on virheitä, MyDogBox pidättää oikeuden peruuttaa ostosopimuksen. Jos alkio on vanhentunut tai sitä ei muuten ole saatavana, MyDogBoxia ei vaadita toimittamaan sitä, mutta se voi ehdottaa vaihtoehtoista alkiota. Kaikkia kuvatietoja on pidettävä kuvina, eikä niiden voida taata tuottavan tuotteen tarkan ulkoasun ja kunnon.

Arvostelut
Lähettämällä arvosteluja tuotteista mydogbox.com-sivustossa tai jollakin MyDogBoxin sosiaalisen median kanavilla, annat MyDogBoxille myös oikeuden julkaista ne mydogbox.com-sivustossa sekä muilla kanavilla ja medioilla. MyDogBox pidättää oikeuden olla julkaisematta ja / tai poistamatta lähetettyjä arvosteluja.

Muut
Noudatamme riitatapauksissa yleisen valituslautakunnan suosituksia ja Ruotsin lakia.
Jos sinulla on kysyttävää näiden ehtojen tai menettelytapojen merkityksestä peruuttamisoikeuden, valitusten, kuljetusvaurioiden tai muun tapauksessa, ota yhteyttä MyDogBox-asiakaspalveluun osoitteessa kontakt@mydogbox.com

Levitys- ja sidontayksikkö
Voit hakea tilausta vain, jos olet vähintään 18-vuotias.
Kun olet hakenut tilausta verkkosivuston kautta, vahvistamme vastaanoton lähettämällä viestin antamasi sähköpostiosoitteeseen. Sinun ja meidän välinen sopimus tehdään kuitenkin vasta, kun vahvistamme uudessa sähköpostiviestissä, että tuote on tai lähetetään sinulle.
Tilaussopimus tarkoittaa, että saat kalenterikuukauden aikana Tuotteen määrittämääsi osoitteeseen.
Pidätämme oikeuden olla tekemättä sopimusta kanssasi ilman syytä.

Maksu
Tilauksen kautta sitoudut maksamaan määräajan tilauksen loppuun saakka.
Jos Tilaaminen ei pääty sovittuun aikaan (ennen kunkin kuukauden 15. päivää seuraavan MyDogBox-tilauksen lopettamiseksi), tilausta jatketaan.
Maksu on suoritettava luotto- tai pankkikortilla (Visa tai Mastercard).

Irtisanominen ja automaattinen uusiminen
Sekä sinä että me voimme milloin tahansa peruuttamatta tilaustasi voimassa olevan voimassaoloajan lopussa ilmoittamatta syytä.
Voit peruuttaa tilauksesi verkkosivustosi kautta tai ottamalla yhteyttä meihin. Peruutamme tilauksen lähettämällä peruutuksen antamasi sähköpostiosoitteeseen. Meillä on kuukauden irtisanomisaika jatkuvasta tilauksesta. Tilauksesi on peruutettava viimeistään kuukauden 1. päivänä, jos et halua seuraavaa kuukausikohtaa. Peruutus tehdään kirjautumalla tilillesi, napsauttamalla Omat sivut, napsauttamalla tilaustasi ja sitten “Peruuta tilaaminen”.
Jos Tilausta ei ole peruutettu ensimmäisen kuukauden liittymäkauden lopussa, Tilausta jatketaan automaattisesti kuukautta kerrallaan nykyisen Tilauksen nykyiseen normaalihintaan (pois lukien mahdolliset alennukset).

Palautuskäytäntö
Jos olet kuluttaja, sinulla on laillinen oikeus peruutua 14 päivän kuluessa (“peruuttamisaika”) tuotteen vastaanottamispäivästä. Takuuajan on kuitenkin aina sisällettävä vähintään seitsemän työpäivää.
Voit käyttää peruuttamisoikeuttaan vain, jos tuotetta pidetään olennaisesti muuttumattomassa kunnossa. Tätä ei kuitenkaan sovelleta, jos tuote on tuhottu tai sitä on muutettu sen tutkimiseksi tarvittavien toimien vuoksi tai sellaisten olosuhteiden vuoksi, joita ei voida lukea sinulle.
Käytät peruuttamisoikeuttasi ottamalla yhteyttä meihin peruutusajan kuluessa ja palauttaaksesi tuotteen omalla kustannuksellasi meille. Voit ottaa yhteyttä meihin tililläsi verkkosivustolla tai lähettämällä viestin osoitteeseen kontakt@mydogbox.com.
Jos käytät peruuttamisoikeutta, palautamme tuotteen maksamasi summat palautuskäytäntömme mukaisesti (katso palautuskäytäntö).

Palautusoikeus
Jos palautat tuotteen meille peruuttamisoikeuden käyttämistä varten, hyvitämme tuotteen 14 päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta. Palautamme sitten tuotteen hinnan sekä toimituskulut. Voit kuitenkin maksaa tuotteen palauttamisen meille itse.
Jos palautat tuotteen meille jostakin muusta syystä (esimerkiksi jos uskot, että tuote on erehdyksessä), tutkimme palautetun tuotteen ja ilmoitamme palautuksesta sähköpostitse kohtuullisen ajan kuluessa. Palautamme sitten tuotteen hinnan.
Me yleensä maksamme sinulle rahaa takaisin samalla menetelmällä, jolla maksit meille.

Vastuu
Jos olet kuluttaja, vastuumme tuotteista säädetään kuluttajaostolaissa (1990: 932). Muutoin olemme vastuussa vain näiden ehtojen rikkomisesta ja vain kokonaismäärästä, joka vastaa vuotuista liittymämaksuasi, ellei törkeää törkeää huolimattomuutta tai tarkoitusta ole tapahtunut. Rajoituksia ei sovelleta siltä osin kuin ne rikkoisivat pakollisen perustuslain mukaisia ​​oikeuksiasi. Emme ota vastuuta laatikoiden sisällön aiheuttamista vahingoista. Kehotamme sinua seuraamaan koiriasi aina laatikoiden sisältöä käytettäessä.

Apuperusteet
Jos velvoitteidemme täyttäminen on huomattavasti haitallisempaa tai estetty meidän käsistämme riippumattomien olosuhteiden, kuten esimerkiksi työkonfliktin, tulipalon, salaman, terrori-iskun, muutetun perustuslain, hallituksen väliintulon tai alihankkijoiden palvelujen epäonnistumisen tai viivästymisen vuoksi tässä esitetyistä olosuhteista; tämä on peruste vapautukselle, joka merkitsee suorituksen suorittamisen ajankohdan etenemistä ja vapautusta vahingoista ja muista seuraamuksista. Tämän ei kuitenkaan pitäisi rajoittaa kuluttajaostolain tai muun pakollisen lain mukaisia ​​oikeuksia.

Lisäykset ja muutokset

Meillä on oikeus tehdä ajoittain lisäyksiä ja muutoksia näihin ehtoihin. Sinua sitovat tilauksen hakemishetkellä voimassa olleet ehdot, paitsi jos ilmoitamme sinulle laajennuksen muutoksista etkä ilmoita meille 60 päivän kuluessa ilmoituksen lähettämispäivästä, ettet hyväksy näitä muutettuja ehtoja (jolloin Tilauksen voimassaolon tulisi päättyä välittömästi).

Oikeuksien ja velvollisuuksien siirto

Et voi luovuttaa tilauksen mukaisia ​​oikeuksia tai velvollisuuksia ilman etukäteen annettua kirjallista lupaa. Voimme kuitenkin siirtää tilauksen mukaiset oikeutemme tai velvollisuutemme milloin tahansa tilauksen ajan.

Sovellettava laki ja riita

Näitä ehtoja ja Tilausta on tulkittava ja sovellettava Ruotsin lain mukaisesti. Näistä ehdoista tai tilauksesta johtuvat riidat ratkaisee yleinen tuomioistuin.