Betingelser i resume

Ved et engangskøb koster en MyDogBox 229 DKK og betyder, at du har købt en enkelt MyDogbox. Der er intet abonnement, og dine kortoplysninger gemmes ikke.
Abonnementet kører måned for måned og fornyes automatisk, men kan afsluttes uden bindingsperioden for månedskasse eller dobbeltmånedskasse. Afslut inden den 15. i hver måned for at annullere det næste felt. Kassen sendes ud den 2. i hver måned. Annullering sker ved at logge ind på din konto, som oprettes, når du starter abonnementet, klik på ‘Mine sider’ i venstre hjørne, klik på dit abonnement og derefter ‘Annuller abonnement eller send os en e-mail på contact@mydogbox.com for at hjælpe vi dig. Alle priser er inkl. Moms.

Når du starter et abonnement, debiteres det betalingskort, du angiver på købstidspunktet, direkte ved køb for den første MyDogBox-levering og derefter den 1. i hver måned, indtil du vælger at annullere abonnementet.

Anvendelse og forbrugerbeskyttelse
Disse generelle vilkår og betingelser (“Vilkårene”) gælder for den købsaftale, som du som forbruger indgår med DogBox Org nummer 559009-8694
, i det følgende benævnt “MyDogBox”. For at beskytte dine interesser som kunde anvendes bestemmelserne i forbrugerkøbsloven (SFS 1990: 932), fjern- og hjemmesalgloven (SFS 2005: 59) og lov om personoplysninger (SFS 1998: 204) på ​​alle køb på dogbox.se.

Priser og gebyrer
De angivne priser på mydogbox.com er angivet inklusive moms. MyDogBox har kortbetaling gennem Stripe.

Oprettelse af købsaftaler
MyDogBox-produkter bestilles på mydogbox.com. En købsaftale etableres, når din ordre er bekræftet af MyDogBox via e-mail til den e-mail-adresse, du angav ved bestilling. Ved at bestille, accepterer du disse betingelser. MyDogBox indgår ikke aftaler med mindreårige (under 18 år) uden sagsøgerens samtykke.

Leveringstider
Efter abonnementsabonnementet leveres et produkt i henhold til den valgte abonnementsmodel. Afhængigt af hvornår din abonnementsansøgning er modtaget i en kalendermåned, leveres det første produkt i løbet af den samme kalendermåned eller den næste. Køb før den 15. i hver måned vil deres første MyDogBox blive sendt den samme måned. Dit månedlige abonnement betyder, at du vil modtage en MyDogBox sendt fra vores lager senest den 15. i hver kalendermåned.

Levering
MyDogBox bruger følgende forsendelsesmuligheder:
MTD-mail-pakker, der kan leveres i en postkasse af avisbudbringere.
Schenker-agent, varerne sendes til det nærmeste afleveringssted. Når pakken er tilgængelig til afhentning, sendes en sms eller e-mail med information om serienummeret til det mobiltelefonnummer, der er angivet ved bestilling. Der skal fremlægges et gyldigt ID-dokument, når en afhentning hentes.
MyDogBoxs normale leveringstid er 1 – 4 hverdage efter, at MyDogBox har bekræftet din ordre via e-mail.
Når din ordre sendes fra vores lager, sendes en e-mail til den specificerede e-mail-adresse. Pakken skal nå dig inden for 4 arbejdsdage. Hvis du ikke har modtaget din levering inden for 4 arbejdsdage, beder vi dig om at kontakte vores hundeservice.
Abonnementskasserne sendes den 2. hver måned med leveringstid på 1-3 arbejdsdage

Uopløste pakker / forsendelser
Pakker, der ikke er hentet inden for fjorten (14) dage, returneres til MyDogBox. Hvis dette sker, bliver du opkrævet et gebyr på SEK 299 (SEK) for omkostninger i forbindelse med MyDogBox-administration, forsendelse, returforsendelse og håndtering. Uopløste pakker er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Klage
Hvis en artikel adskiller sig fra det, der følger af aftalen mellem dig og MyDogBox, eller på anden måde ikke stemmer overens med beskrivelsen af ​​det objekt, som MyDogBox har leveret, kan varen returneres. Kun originale fejl er dækket af klageretten, for eksempel dækker klageretten ikke fejl forårsaget af normalt slid. Klager til MyDogBox skal fremsættes inden for en rimelig tid efter opdagelsen af ​​fejlen. MyDogBox forbeholder sig retten til først og fremmest at rette op på manglen for det andet levering af varerne og i sidste ende tilbagekøb. Kontakt kundeservice for klager. MyDogBox har ingen mulighed for at tilbagebetale omkostningerne ved returforsendelse med tilbagevirkende kraft.
Du som forbruger har 3-års garanti. Forbrugeren refunderes for eventuelle forsendelsesomkostninger og andre omkostninger, der er afholdt i forbindelse med klagen, såsom benzinomkostninger, parkeringsomkostninger, telefonomkostninger og lignende.

Du har ret til at undersøge varerne
For at vide, om du vil have en vare, skal du være i stand til at undersøge den. Men hvis du er i stand til at returnere varen, skal den være i uændret stand. Du må ikke bruge eller håndtere en vare på en måde, der ikke er nødvendig. Hvis du gør det, kan sælgeren kræve erstatning for afskrivningen af ​​varerne. Forudsat at sælgeren har informeret om, at enhver værdiforringelse vil blive kompenseret.

Sende tilbage
Når du returnerer risikerer du varerne, så det er vigtigt, at varerne ikke kan beskadiges under transporten. Alt skal returneres i ubeskadiget originalemballage, alle etiketter skal forblive og sendes.
Efter modtagne og godkendte returneringer foretages refusion inden for fjorten (14) dage efter modtagelse af returnering af MyDogBox.
Tilbagebetaling sker kun ved tilbagebetaling til betalingskort, der bruges ved køb eller indbetaling på bankkonto, ikke kontanter. Omkostninger til tjenester, der er relateret til levering, såsom ekspres pakker og porto gebyrer, refunderes ikke ved returnering.
For at muliggøre en mulig retur skal du være i stand til at bevise dit køb, og MyDogBox anbefaler, at du gemmer ordrebekræftelse og betalingsreference som kvittering for dit køb.
For information eller hjælp ved retur skal du kontakte MYDogBox kundeservice.
Brug udtrædelsesformularen på Forbrugerbureauets websted.

Returnering af reklameartikler
Ved køb, der kvalificerer sig til en gave eller en ekstra rabat, betragtes værdien af ​​gaven eller den ekstra rabat som en generel rabat på hele beløbet på købstidspunktet. Hvis nogen del af købet udveksles og / eller returneres, værdsættes returnerede varer til købsprisen fratrukket deres relative andel af den generelle rabat. Ved udskiftning genberegnes intet originalt konverterings- eller gavegrundlag.
Fremme eller forfremmelse af en sådan gave eller ekstra rabat er kun tilgængelig for nye køb via mydogbox.com-forhandlerwebstedet og kan ikke opnås med tilbagevirkende kraft. Gave eller rabat kan ikke overføres til et andet køb og kan ikke krediteres, når du skifter til en anden vare.

Transportskader
MyDogBox er ansvarlig for varer, der er beskadiget eller mistet under levering til dig. Klager over transportskader skal fremsættes inden for en rimelig tid. Derfor, efter modtagelse af forsendelsen, er det vigtigt at kontrollere, at varerne ikke er transportskadet. MyDogBox anbefaler, at du rapporterer enhver transportskade direkte på stedet til ekspeditionsagenten og derefter kontakter MyDogBox kundeservice. Husk at opbevare al emballage og produktemballage i tilfælde af transportskader.

Force Majeure
I tilfælde af omstændigheder uden for MyDogBox ‘rimelige kontrol, for eksempel i tilfælde af ændret lovgivning, statslige handlinger, strejke, blokade, sabotage, krig, terrorisme, brand, oversvømmelse, naturkatastrofe eller lignende begivenheder, skal MyDogBox’s forpligtelse til at opfylde kontrakten opfyldes i overensstemmelse med købsaftalen. . Hvis en sådan forsinkelse overstiger 2 måneder, har både du og MyDogBox ret til at opsige aftalen med øjeblikkelig virkning uden nogen forpligtelse til at betale erstatning.

Persondata
MyDogBox er ansvarlig for at sikre, at de personoplysninger, der leveres i forbindelse med køb, håndteres i overensstemmelse med persondataloven. Ved at godkende købsaftalen med MyDogBox, accepterer du, at dine data gemmes, for at kunne behandle din ordre og udføre købet, lette fremtidige køb, aktivere opdatering af din ordrestatus og til at sende tilbud fra MyDogBox eller MyDogBox-partnere, via sms, e -mail eller anden direkte mail. Som kunde kan du se de gemte data, ændre dem eller anmode om sletning. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage til at modtage tilbud.

Pris og produktinformation
I tilfælde af fejl i lagerstatus eller pris forbeholder MyDogBox sig retten til at annullere en købsaftale. Hvis varen er udløbet eller på anden måde ikke er tilgængelig, er MyDogBox ikke påkrævet at levere varen, men kan foreslå en alternativ vare. Al billedinformation skal betragtes som illustrationer og kan ikke garanteres at gengive produktets nøjagtige udseende og tilstand.

Anmeldelser
Ved at indsende anmeldelser på produkter på mydogbox.com eller på en af ​​MyDogBox’s sociale mediekanaler, giver du MyDogBox også retten til at offentliggøre dem på mydogbox.com såvel som i andre kanaler og medier. MyDogBox forbeholder sig retten til ikke at offentliggøre og / eller fjerne indsendte anmeldelser.

Andre
Vi overholder Generalklagenævnets anbefalinger og svensk lov i tilfælde af tvist.
For spørgsmål vedrørende betydningen af ​​disse betingelser eller procedurer i tilfælde af tilbagetrækning, klager, transportskader eller andet, skal du kontakte MyDogBox kundeservice på kontakt@mydogbox.com

Anvendelse og bindende enhed
Du kan kun ansøge om et abonnement, hvis du er mindst 18 år gammel.
Når du har ansøgt om abonnement via webstedet, bekræfter vi modtagelsen ved at sende en besked til den e-mail-adresse, du har angivet. Aftalen mellem dig og os er dog kun indgået, når vi i en ny e-mail bekræfter, at et produkt har eller vil blive sendt til dig.
Abonnementsaftalen betyder, at du en gang en kalendermåned modtager et produkt til den adresse, der er angivet af dig.
Vi forbeholder os retten til at afstå fra at indgå en aftale med dig uden at give nogen grund.

Betaling
Gennem abonnementet forpligter du dig til at betale det periodiske gebyr frem til slutningen af ​​abonnementet.
Hvis abonnementet ikke afsluttes inden for den aftalte tid (før den 15. i hver måned for at stoppe den næste MyDogBox-ordre), udvides den.
Betaling skal ske med kredit- eller betalingskort (Visa eller Mastercard).
Opsigelse og automatisk fornyelse
Både dig og vi kan til enhver tid, uden at give nogen grund, annullere dit abonnement for at udløbe ved udgangen af ​​den relevante abonnementsperiode.
Du annullerer dit abonnement via din konto på webstedet eller ved at kontakte os. Vi annullerer abonnementet ved at sende en annullering til den e-mail-adresse, du har angivet. Vi har en måneds varsel om kontinuerligt abonnement. Dit abonnement skal annulleres senest den 1. i måneden, hvis du ikke ønsker det næste månedlige felt. Annullering foretages ved at logge ind på din konto, klikke på ‘Mine sider’, klikke på dit abonnement og derefter ‘Annuller abonnement’.
Hvis abonnementet ikke er blevet annulleret ved udgangen af ​​den indledende abonnementsperiode på en måned, forlænges abonnementet automatisk en måned ad gangen til den nuværende aktuelle pris for det aktuelle abonnement (ekskl. Eventuelle rabatter).

Returpolitik
Hvis du er en forbruger, har du lovligt ret til at trække dig inden for 14 dage (“tilbagetrækningsperioden”) fra den dag, du modtager et produkt. Tilbagetrækningsperioden skal dog altid omfatte mindst syv arbejdsdage.
Du kan kun udøve din ret til tilbagetrækning, hvis produktet holdes i stort set uændret stand. Dette gælder dog ikke, hvis produktet er blevet ødelagt eller ændret på grund af handlinger, der har været nødvendige for at undersøge det eller på grund af en omstændighed, der ikke kan tilskrives dig.
Du udøver din fortrydelsesret ved at kontakte os inden for afbestillingsperioden og returnere produktet for os for din egen regning. Du kan kontakte os via din konto på webstedet eller ved at sende en besked til contact@mydogbox.com.
Hvis du udøver din ret til tilbagetrækning, refunderer vi det, du har betalt for produktet i overensstemmelse med vores refusionspolitik (se refusionspolitik).

Tilbagebetalings politik
Hvis du returnerer et produkt til os for at udøve din ret til tilbagetrækning, refunderer vi inden for 14 dage efter modtagelse af meddelelsen. Vi tilbagebetaler derefter prisen for produktet såvel som eventuelle forsendelsesomkostninger. Du kan dog selv bære omkostningerne ved returnering af produktet til os.
Hvis du returnerer et produkt til os af anden grund (hvis du f.eks. Mener, at produktet er i fejl), undersøger vi det returnerede produkt og meddeler dig din refusion via e-mail inden for en rimelig tid. Vi tilbagebetaler derefter prisen for produktet.
Vi betaler normalt penge tilbage til dig ved hjælp af den samme metode, som du brugte til at betale os.

Ansvar
Hvis du er forbruger, reguleres vores ansvar for produkterne i forbrugerkøbsloven (1990: 932). Ellers er vi kun ansvarlig for overtrædelse af disse betingelser og kun for et samlet beløb svarende til dit årlige gebyr for abonnementet, medmindre der er tale om grov uagtsomhed eller forsæt. Begrænsningerne gælder ikke i det omfang, de krænker dine rettigheder i henhold til obligatorisk forfatning. Vi tager ikke ansvar for skader forårsaget af indholdet i kasserne. Vi opfordrer dig til altid at overvåge dine hunde, når du bruger indholdet i kasserne.

Begrundelse for lettelse
Hvis opfyldelsen af ​​vores forpligtelser er væsentligt hæmmet eller forhindret på grund af omstændigheder uden for vores kontrol, såsom for eksempel arbejdskonflikt, brand, lyn, terrorangreb, ændret forfatning, regeringsindgreb og fiasko eller forsinkelse i underleverandørtjenester på grund af de her omtalte omstændigheder; dette udgør fritagelsesgrunde, som indebærer forskud på udførelsestidspunktet og fritagelse for skader og andre sanktioner. Dette bør dog ikke begrænse dine rettigheder i henhold til forbrugerkøbsloven eller anden obligatorisk statut.

Tilføjelser og ændringer

Vi har fra tid til anden ret til at tilføje og ændre disse betingelser. Du er bundet af de vilkår, der gjaldt på det tidspunkt, hvor du ansøgte om abonnementet, medmindre vi giver dig besked om eventuelle ændringer af udvidelsen, og du ikke inden 60 dage efter den dato, sådan en meddelelse blev sendt, giver os besked om, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (hvorved Abonnementet skal udløbe øjeblikkeligt).

Overførsel af rettigheder og forpligtelser

Du må ikke tildele dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til Abonnementet uden vores forudgående skriftlige samtykke. Vi kan dog tildele vores rettigheder eller forpligtelser under abonnementet når som helst i abonnementsperioden.

Gældende lov og tvist

Disse betingelser og abonnementet fortolkes og anvendes i overensstemmelse med svensk lov. Tvister, der opstår som følge af disse Vilkår eller Abonnementet, afgøres af Retten.