Alt om MyDogBox

MyDogBox er en spændende abonnementsboks til hunde. Vores mål er at gøre hunde glade! Vi stræber efter at overraske med vores månedlige kasse, hvor vi blander hundelegetøj, hundegodteri, hund madsmagning og masser af andre hundeartikler. Vores mål er, at du altid får noget godt, noget sjovt og noget praktisk for sæsonen i hver månedlige kasse. Vi prøver altid at finde et helt unikt udvalg af hunde ting, der gør både hundehunde og husmor / matematik glade. Disse kommer primært fra nordiske leverandører for at opretholde den højest mulige kvalitet og for at minimere lange forsendelser. Vi stræber altid efter, at indholdet af en MyDogbox er af den højest mulige kvalitet, og alle produkter testes af vores egne hunde.

Hver MyDogBox indeholder 5 til 6 superkul hundeprodukter – alt fra hundelegetøj og innovative gadgets til naturlige godbidder, hundeknogler, hygiejneprodukter og omhyggeligt udvalgte hundesnacks. Hvert produkt er unikt fra alt, hvad vi nogensinde vil sende i en fremtidig MyDogBox.

Vi bruger en masse tankearbejde, forskning og tid på at skabe hver MyDogBox. Fra kun at vælge leverandører af høj kvalitet, der bruger de bedste ingredienser i deres produkter, til at observere vores egne hundes måder, når de tester legetøj. Vi er virkelig stolte af vores kasser, fordi vi ved, at hvert produkt er noget, vi har set vores hunde nyde, men også drage fordel af både sundhed og udvikling. Og det er vores mål at gøre hunde glade og sunde.

På den første side kan du vælge størrelsen på din hund og abonnementsformularen. Du kan vælge mellem et månedligt abonnement eller et engangskøb. Opret din konto, og indtast din leveringsadresse, telefonnummer, e-mail og nogle oplysninger om din hund. Så er du færdig! Vi bruger direkte betaling via Stripe via kort (Visa & MasterCard), så check-out er meget glat og sikkert. Hvis du har prøvet MyDogBox før, er et tip at vælge en længere abonnementslængde, så vil prisen pr. Kasse være lavere. Dit abonnement kører på det tidspunkt, du vælger.

Vi sender din MyDogBox den 2. hver måned. Hvis du tilmelder dig inden den 15. i hver måned, modtager du din MyDogBox samme måned! Hvis du tilmelder dig efter den 15:e modtager du din første MyDogBox næste måned – og vi lover, at det er værd at vente på! Leveringstiden er ca. 1-2 dage. Her kan du læse om vores vilkår og betingelser.

Vi stiller ekstremt høje krav til alle spiselige produkter, vi vælger til kasserne. Vi ville aldrig sende med produkter, som vi selv ikke ville give vores egne meget forkælede hunde.

Vi inkluderer ikke Glycerin, hvede, gluten, soja, majs og fyldningsfrit, når det er muligt. Vi stræber efter produkter med en enkelt ingrediens.

Når det kommer til vores legetøj, plejeprodukter og hygiejneprodukter, prøver vi altid at få dem fra nordiske leverandører i første omgang. Men nogle gange sender vi usædvanlige og sikre produkter, som vores spejdere har fundet uden for de nordiske lande. Så selvom det ikke er ofte, gør vi undertiden undtagelser. Vi sørger altid for, at alt, der er inkluderet i en MyDogBox, er af højeste kvalitet og sikres og testes af vores egne hunde.

Desværre er vi ikke i stand til at tilbyde specielt tilpassede kasser på dette tidspunkt. Kontakt os venligst via e-mail, contact@mydogbox.com med din hunds behov, men vi prøver så godt du kan at imødekomme din hunds behov. Heldigvis er der masser af produkter i hver MyDogBox, som din hund kan nyde, selvom den skal give nogle af sine spiselige godbidder væk til andre hundeelskere! Vi er altid på udkig efter produkter, der kan nydes af mere følsomme hunde med allergi.

Har du modtaget et defekt produkt? Kontakt os via e-mail og vedhæft et billede af produktet, så sender vi selvfølgelig et nyt! Vi ønsker, at både du og din hund skal være glade og tilfredse med deres MyDogBox og er ivrige efter at finde en løsning med dig. E-mail til contact@mydogbox.com

Nej, vi kan lide overraskelser! Men vi vil bestemt vide, hvornår din hund har forslag! Transkriber anmodninger fra din hund, og vi vil overveje deres ideer til fremtidige kasser.

Et regelmæssigt kørende månedligt abonnement eller en to-månedlig kasse har ingen fastlåsningsperiode. Afslut inden den 15. i måneden, og abonnementet slutter.

6- eller 12-måneders abonnementer har en lock-in periode, så længe det er angivet i abonnementets navn. For at opsige disse abonnementer kan de annulleres inden den 15. måned før den sidste boks.

Sådan opsiger du dit abonnement:

Afslutning sker ved at logge ind på din konto, klikke på ‘Min konto’ i venstre hjørne, klikke på dit abonnement og derefter ‘Afmeld’. Du kan også e-maile os på contact@mydogbox.com, så hjælper vi dig.

Gaver og kuponer

Selvfølgelig! Det er den perfekte gave til alle hundeejere! Du kan vælge et engangsfelt på startskærmen eller klikke på engangsfelt i menuen. Kassen sendes normalt den 2. hver måned, men hvis du har brug for det, så kontakt os på mail contact@mydogbox.com, så sender vi det inden for 3 dage.

Engangsbokse fornyes ikke automatisk.

En MyDogBox er en perfekt gave eller julegave til enhver, der elsker deres hund! Måske har du nogen i din familie, din ven, kæreste, kæreste, kollega eller hvorfor ikke din nabo? Giv et abonnement væk eller start med en engangsboks.

betalingsproblemer

Du kan gøre dette ved at logge ind på “Min konto”

MyDogBox er en abonnementstjeneste, der automatisk fornyes
og betaling trækkes måned for måned, indtil du vælger at lukke din
abonnement. Vi har ingen fastlåsningsperiode for vores månedlige kasse eller alle andre
den månedlige kasse, men for at abonnementet ikke skal fornyes, skal det lukkes
senest den 15. i måneden før den næste boks, der sendes omkring den 5:e

Har du et 6 eller 12 måneders abonnement og vil stoppe
gør dette senest den 15. måned før den sidste boks, ellers fornyes din
abonnement.

Du kan logge ind på “Min konto” og klikke på “Abonnementer” for at opdatere eller afmelde dig når som helst. Du kan også læse mere om opsigelse og automatisk udvidelse i vores vilkår og betingelser.

Du kan betale med kort (Visa eller MasterCard). Vi bruger Stripe, som er en af ​​værtens største udbydere af betalingsløsninger.

Du bliver opkrævet for den første boks umiddelbart efter tilmelding for første gang, men derefter den 1. i hver måned.

Dit abonnement fornyes automatisk (hvis du vælger ikke at annullere før den 15., det månedlige abonnement er gyldigt eller måneden før fornyelsen for 6 og 12 måneders abonnement), og fornyelsen debiteres dit betalingskort den 1. i måneden. Hvis du har problemer med din betaling, så kontakt os på contact@mydogbox.com

Når du afgiver din ordre for første gang, oprettes din konto automatisk.
For at logge ind på dine sider skal du klikke på “Min konto”

Hvis dette er din første gang, du logger ind, skal du først oprette en adgangskode. For at gøre dette skal du klikke på “Første gang du logger ind? / Glemt din adgangskode?”
Udfyld din e-mail.

Du vil nu modtage en e-mail med et link, hvor du kan oprette din adgangskode. Hvis du ikke har modtaget nogen e-mail inden for 10 minutter, skal du tjekke din e-mail-spam-mappe.

Forsendelsesspørgsmål

Vi sender din MyDogBox den 5:e. hver måned (hvis den 5:e. er en ferie, sendes kassen den følgende ugedag). Hvis du tilmeldte dig før den 15. i måneden, modtager du din MyDogBox samme måned, og den næste sendes den 2. måned efter. Hvis du tilmelder dig efter den 15:e modtager du din første MyDogBox næste måned – og vi lover, at det er værd at vente på! Leveringstiden er ca. 3-5 dage.

Vi beklager at høre, at din MyDogBox fik en lille smell! Kontakt os på contact@mydogbox.com og send et billede af de produkter, der er beskadiget, så vi sender nye, hvis vi har det, eller vi finder en god løsning.

Pakker, der ikke er hentet inden for fjorten (14) dage, returneres til MyDogBox. Hvis du vil have kassen sendt igen, koster den 299 SEK i forsendelse.

Uopløste pakker er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Ja, du kan ændre din adresse. Du gør dette under “Min konto” og opdaterer de oplysninger, du vil ændre. BEMÆRK! Dette skal gøres inden den 15. i måneden. For mere information, mail os på contact@mydogbox.com

Til hundekure og non-profit organisationer

Vi er interesseret i at arbejde med enhver redning, nonprofit eller organisation, der hjælper med at ændre livene til hunde i nød. Hvis du har en organisation at anbefale til vores support, er vi altid åbne for forslag.